Start nu met de vrijblijvende motorrijtest bij Spoedcursus Motorrijbewijs Utrecht

Spoedcursus Motorrijbewijs Utrecht rijtest

Vrijblijvende rijtest

Wil je graag gaan motorrijlessen en wil je lekker snel en voordelig je motorrijbewijs met onbeperkte CBR examengarantie halen met een spoedopleiding motorrijlessen voor het motorrijbewijs categorie A?

Start dan met een vrijblijvende motorrijtest en weet na afloop waar je aan toe bent. Dat kan bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Utrecht voor het motorrijbewijs A.

Wij zijn al vele jaren de specialist in alle vormen van spoedopleiding of snelcursus van het motorrijbewijs A voor alle categorie├źn in Utrecht of in de buurt van Utrecht.

Met de spoed motorrijlessen van motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Utrecht heb je de gelegenheid om op een snelle, veilige en voordelige manier met een snelcursus of spoedcursus je motorrijbewijs A te halen.

Spoedcursus Motorrijbewijs Utrecht rijtest

De rijtest

Welke motorrijopleiding kies je als je met spoed rijbewijs A wilt halen, hoeveel motorrijlessen heb ik bij de spoedopleiding motorrijbewijs nodig en hoe snel kan ik mijn motor rijbewijs A voor elke categorie halen? Wat zullen de kosten gaan bedragen, kan ik met een spoedrijopleiding motorrijbewijs snel afrijden voor mijn praktijk rijexamens AVB en AVD bij Spoedcursus Motorrijbewijs Utrecht en krijg ik altijd een vaste rijinstructeur en dezelfde lesmotor?

Op al je vragen zal tijdens en na afloop van de 100 minuten durende motorrijtest antwoord worden gegeven. Er wordt door je vaste rijinstructeur gekeken hoe je persoonlijke feeling en aanleg is voor het motorrijden, wat je rij technisch al beheerst en wat je leersnelheid is, hoeveel lessen je nodig hebt en wat je overige wensen zijn. De vrijblijvende motorrijtest vind plaats vanuit ons eigen oefenterrein waar je geen last hebt van het overig verkeer. Het voordeel van de motor proefles is dat je bij onze heel ervaren motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Utrecht snel weet hoeveel motorrijlessen je nodig hebt, wat de kosten van de spoed motorrijopleiding gaat bedragen en hoelang de motor spoedcursus voor je A motorrijbewijs gaat duren.

Spoedcursus Motorrijbewijs Utrecht rijtest

Supersnel je motorrijbewijs

Wil je het motorrijbewijs A snel halen dan zetten we zoals afgesproken spoed achter je motorrijopleiding! Als je een versnelde spoed motor rijopleiding op maat wenst te volgen binnen 4, 5 of 10 dagen of in 2 tot 8 weken kan dit vanuit de regio Driebergen, Laren, Loosdrecht, Maarssen, Maarssenbroek, Soest, Steenwijk, Terschuur, Utrecht of Vuren (Bekijk alle motorrijscholen in jouw regio)!

Kosten

  • De kosten voor de motorrijtest van 100 minuten zijn € 85,00
  • De kosten voor de motorrijtest van 150 minuten zijn € 125,00
Spoedcursus Motorrijbewijs Utrecht rijtest